קוקו משוגע על בישול - חדשות אוכל 
חדשות אוכל
האבקה האדומה שמשגעת את אוהבי הקינוחים (Nana10 - אוכל, 10.12.2017)
וגם: גלידת ראמן, פיצה אבוקדו ובוריטו צמר גפן מתוק. טרנדים קולינריים לוהטים
לכתבה המלאה
איך מכינים לביבות טבעוניות בלי ביצים? (Nana10 - אוכל, 10.12.2017)
בלי להסתבך או לוותר על הטעם והקריספיות - כך תכינו לביבות בלי ביצים. ויש גם מתכון למטבל ממכר
לכתבה המלאה
שיא הקריספיות: לביבות חנוכה נטולות גלוטן (Nana10 - אוכל, 10.12.2017)
לארוחת ערב קלילה וטעימה, לביבות ברוקולי זהובות שאפשר לטגן או לאפות וכל זה ללא טיפת גלוטן. אצלנו לביבות יכולות להיות גם מזון בריא
לכתבה המלאה
רושפלד מבשל בצרפתית - ועוד מקומות חדשים בארץ (ynet - אוכל, 10.12.2017)
הקונדיטור ערן שוורצברד השיק בית קפה חדש בתל אביב, השף יונתן רושפלד מבשל אוכל צרפתי בפופ-אפ ייחודי שיימשך שישה ימים בלבד, חמארה חדשה בשוק הכרמל תגיש לכם נתחי בשר שווים והרבה אלכוהול, דיינר חדש מבית היוצר של מסעדת "דוניה רוסה" נפתח בכרם מהר"ל, וגם "חוות צוק המעדנייה"...
לכתבה המלאה
המקום בו המציאו את גבינת השקדים (Nana10 - אוכל, 10.12.2017)
בעיר הזאת המציאו את המאכלים הגדולים בעולם דוגמת פאייה ופרוזן יוגורט, אבל חכו שתשמעו על ההברקה האמיתית של העיר הכי טעימה בספרד
לכתבה המלאה
איפה תאכלו שקשוקה אנדלוסית מסורתית? (Nana10 - אוכל, 10.12.2017)
מה משותף לכרוב ומנגו, מי באמת המציא את הטאפאס ולמה אסור לטוס לספרד בלי לבקר בחבל הארץ הזה? כל הסודות הטעימים של אנדלוסיה
לכתבה המלאה
לביבות מכל העולם: 6 מתכונים (ynet - אוכל, 10.12.2017)
לביבות תפוחי אדמה מפולין, לביבות באו מיפן, בליני עם שמנת וקוויאר, לביבות טונה מטורקיה וגם לביבות תפוחי אדמה טבעוניות מארצות הברית: 6 מתכונים של לביבות מכל העולם שיוסיפו לכם גיוון בחג
לכתבה המלאה
מסעדות במושבים ובקיבוצים בגליל המערבי (ynet - אוכל, 8.12.2017)
יצרן יין שמשמיע ליין שלו מוזיקה, גבנית שמייצרת גבינות כמו באלפים בשוויץ, ממלכת עישון בשר וסדנאות להכנת קוסקוס: ביקור באוצרות הקולינרים שמסתתרים במושבים ובקיבוצים בגליל המערבי
לכתבה המלאה
הצד שלו הצד שלה: חלקי פנים (Nana10 - אוכל, 8.12.2017)
מאיר אדוני פותח דוכן חלקי פנים בשוק מחנה יהודה, ובמטבח - אדוני ואלפרט מכינים מעורב ירושלמי לצד טחינה בסויה מהצד שלה, ושקשוקת מוח טלה מהצד שלו
לכתבה המלאה
"הנעליים של רפאל גדולות וזה מפחיד" (ynet - אוכל, 8.12.2017)
בעוד כחודשיים תיפתח מסעדת "הולה" החדשה של השף ויקטור גלוגר, בחלל שהוא לא פחות ממונומנט היסטורי: מסעדת "רפאל" של השף רפי כהן. אז מה בדיוק הולך להיות שם וממה פוחד השף? ריאיון אינטימי לקראת הפתיחה הכי מדוברת בסצנה הקולינרית
לכתבה המלאה
לביבות קצת אחרת (ynet - אוכל, 8.12.2017)
אוהבים להעז? זה המתכון בשבילכם: לביבות חנוכה מפירות וירקות - אגס, אפרסמון, תירס וגם אחת מסלק וגבינת עזים
לכתבה המלאה
השפים שהביאו לישראל את הבשורה היפנית (Nana10 - אוכל, 7.12.2017)
פחות מ-30 שנה אחרי שהסושי הגיע לכאן והפך לאחד המאכלים הפופלאריים, נפתחות יותר ויותר מסעדות שמציעות מטבח יפני מודרני. עמית אהרנסון יצא לפגוש את האחראים לתחילת המהפכה
לכתבה המלאה
רק בשישי ושבת: המקומות שמגישים ארוחות מיוחדות בסופי שבוע (ynet - אוכל, 7.12.2017)
אתם יכולים לקרוא לה בראנץ', אבל אנחנו קראנו לה ארוחה מיוחדת: סוף השבוע הנעים שבדרך ממש מתחנן שתצאו מהבית לארוחה שתסגור לכם את השבוע בפינוק אמיתי. בתפריט: סלמון מעושן על חלת בריוש, פנקייק דלעת עם בננה וקינמון, כריכי בשר מעושן, וכן, גם פונץ' וקוקטיילים
לכתבה המלאה
מצאנו ארוחת בוקר שוברת שגרה (Nana10 - אוכל, 7.12.2017)
בלי ממרחים, סלסלת לחמים או מזאטים, ארוחת הבוקר הזאת היא הברקה משמחת. הכניסו לרשימה
לכתבה המלאה
לביבות אפויות לחנוכה (ynet - אוכל, 7.12.2017)
למה לטגן אם אפשר לאפות: 5 מתכוני לביבות בלי אף טיפת שמן שיחסכו לכם הרבה קלוריות בחנוכה - לביבות גבינה וזיתים, לביבות טוניסאיות עם טונה וביצה, לביבות בטטה טבעוניות, לביבות ריקוטה ותרד וגם לביבות בננה ושיבולת שועל עם קינמון
לכתבה המלאה
10 טיפים שישפרו כל מרק (Nana10 - אוכל, 7.12.2017)
החורף מתקרב ואיתו זמנם הבלתי מעורער של המרקים. עז תלם עם 10 טיפים בדרך למרק מושלם: באילו ירקות להשתמש, מתי להוסיף מלח, איזה מרכיב כל מרק עדשים צריך ומה המרק המהיר שכולם חייבים להכיר
לכתבה המלאה
מילויים ביתיים לסופגניות• מדריך מצולם (Nana10 - אוכל, 7.12.2017)
מקרם פיסטוק ושוקולד לבן, דרך מילוי בטעם טירמיסו ועד שילוב של שוקולד חלב ותפוז - לכבוד חנוכה הכנו לכם מדריך מצולם למילויי סופגניות שאפשר להכין בבית
לכתבה המלאה
הגבינה שתשדרג כל טוסט (Nana10 - אוכל, 7.12.2017)
בטוח שטעמתם כבר גבינות מוזרות, אבל לא כאלה. הכירו את הגבינות שנועדו להטריד את החך בקטע טוב
לכתבה המלאה
מה קרה להמבורגר של השף המפורסם? (Nana10 - אוכל, 7.12.2017)
הגימיק מפתיע אך עלול להבהיל והמחירים מתחשבים בכיס, אבל האם כל זה באמת מתקיים?
לכתבה המלאה
מיזם חברתי שמקרב בין תיירים לישראלים על ידי אוכל (ynet - אוכל, 7.12.2017)
רוצים להכיר ישראלים מקרוב? בואו לאכול: מיזם חברתי חושף תיירים לישראל האמיתית באמצעות ארוחות משותפות בבתים פרטיים בסכום סימלי. גרייני צ'אנג, תיירת מלונדון: "העוף עם הסילאן היה מעולה, ואחרי הארוחה הוספתי לרשימה גם את העובדה שרוב הישראלים ידידותיים מאוד"
לכתבה המלאה
לגזור ולשמור: איך לעבוד עם שמרים (Nana10 - אוכל, 7.12.2017)
עבודה עם שמרים טריים יכולה להיות מרתיעה, אבל ברגע שמקפידים על כמה כללי יסוד ומשתפשפים במתכונים הפשוטים, כל אחד יכול לאפות בבית מאפים טעימים ומוצלחים. ביקשנו מהאופה המומחה ג'קי חזן לתת לנו כמה טיפים
לכתבה המלאה
עוף צלוי בשתי גרסאות של אהרוני (Nana10 - אוכל, 6.12.2017)
על שולחן החג, בארוחת שישי, באמצע השבוע או סתם כשמתחשק לפנק את המשפחה: עוף שלם צלוי בתנור הוא התשובה האולטימטיבית. ישראל ותמרה אהרוני חולקים איתנו שתי גרסאות למנה הכי ישראלית שיש
לכתבה המלאה
עוגת שוקולד מהירה ושוקולדית לשבת (Nana10 - אוכל, 6.12.2017)
אפרת ליכטנשטט חולקת איתנו את המתכון לעוגת השוקולד המנצחת שלה - עוגת שוקולד אמיתית, שוקולדית בטירוף, קלה להכנה ומרשימה
לכתבה המלאה
חיים כהן: המתכון להמבורגר המושלם (ynet - אוכל, 6.12.2017)
השף חיים כהן מנסה לענות על השאלה למה אנחנו כל כך אוהבים המבורגר ונותן מתכון להמבורגר המושלם, כולל טיפים. פרק רביעי בסדרה "טחונים"
לכתבה המלאה
כל הדרכים למרק מיסו מושלם וגם 4 מתכונים (ynet - אוכל, 6.12.2017)
מהגרסה הקלה ועד הגרסה המורכבת והיצירתית: כל מה שרציתם לדעת בשביל להכין מרק מיסו מושלם, כולל 4 מתכונים מהקל ועד המאתגר. ככה מתכוננים למזג אוויר סוער
לכתבה המלאה
הטריק שישפר לכם את המעורב ירושלמי (Nana10 - אוכל, 5.12.2017)
כשהילה אלפרט מבטיחה טריק לשיפור המנה הכל-ישראלית, אבטוח שמשהו טעים יקרה כאן. צפו
לכתבה המלאה
מי אתה דג טרחון? (ynet - אוכל, 5.12.2017)
אולי הוא לא דג פופולרי כמו הפורל או המושט אבל הוא דג נהדר שמתאים למנות דגים נאים או לצלייה על הגריל: כל מה שרציתם לדעת על דג טרחון כולל טיפים ושני מתכונים פשוטים
לכתבה המלאה
לא תאמינו במה ממולאת הסופגניה הזאת (Nana10 - אוכל, 5.12.2017)
אחרי ים המתוקים, המלוחים והתוספות הפריכות, קבלו את הסופגנייה שתותיר אתכם עם פה פעור תרתי משמע
לכתבה המלאה
8 סודות להכנת אורז מושלם (Nana10 - אוכל, 5.12.2017)
איזה סוג לבחור, מה לעשות לפני שמוסיפים את המים ואיך צריך להניח את המכסה? לגזור ולשמור
לכתבה המלאה
ארז קומרובסקי: סופגניות תרד מלוחות לחנוכה (ynet - אוכל, 5.12.2017)
מתלבטים בין סופגניות עם שוקולד או עם ריבת תות? הצחקתם אותו: השף ארז קומרובסקי מעדיף למלא את הסופגניות שלו בתרד ופרמזן. צפו
לכתבה המלאה
השיטה המבריקה לקילוף שום שלם ב-20 שניות (Nana10 - אוכל, 4.12.2017)
בלי סכין, בלי למלא את הידיים בריח של שום או לשקשק בצנצנת השיטה הזאת היא הברקת העשור
לכתבה המלאה
שש שנים מהיום והכל נגמר: אסף גרניט מפתיע (Nana10 - אוכל, 4.12.2017)
אסף גרניט מודה שבתקופה האחרונה, אולי הוא מגזים קצת: השף-סלב לא נח לרגע, ומוצא זמן להשיק עונה שלישית ל"מהפכה במטבח"
לכתבה המלאה
התחליף לפיתה: ארוחה בתוך קערה (ynet - אוכל, 4.12.2017)
קערת סושי מפורק, קערת אורז עם בקר, קערת דגים נאים מהוואי או קערת בריאות עם גוג'י ברי ושיבולת שועל - קערות האוכל שהגיעו מהמטבחים האסייתים יספקו לכם ארוחה קלילה, משביעה ומזינה שאפשר לאכול בישיבה, בעמידה ואפילו תוך כדי הליכה בשוק הכרמל
לכתבה המלאה
מתכונים ללביבות קצת אחרת (ynet - אוכל, 3.12.2017)
מתכוננים לחג: לביבות ללא טיגון בתבנית שקעים, מטבל שיכול להיות תוספת מרעננת ללביבה וגם מתכון ללביבות מנגולד ולביבות בטטה - המתכונים שיסדרו לכם את החג
לכתבה המלאה
דוקטור שקשוקה זולל קבב בבאר שבע (ynet - אוכל, 3.12.2017)
אחרי שכל הלילה חלם על קבב, הדוקטור שולף את הנשק הטריפוליטאי שלו, משתלט על המזנון של "קבב אמונה" בבאר שבע, ומבין שבמסעדה שיש בה משפחה יש גם אוכל עם נשמה
לכתבה המלאה
מדריך לממולאים טורקיים (ynet - אוכל, 3.12.2017)
מה תוכלו לעשות עם התכולה של הירקות שרוקנתם, למה חשוב לא לדחוס את המילוי עד הסוף, וכמה זמן תצטרכו להתאפק עד שתוכלו לזלול את מה שהכנתם: מדריך להכנת ממולאים טורקיים, כולל מתכונים לעגבניות ממולאות ולעלי גפן ממולאים
לכתבה המלאה
יצאנו לאכול: כל מה שטעים בחבל מודיעין (ynet - אוכל, 1.12.2017)
מבשלניות ביתיות ומחלבות בוטיק, דרך סבתא תימניה שמכינה מרק בשר עם לחוח ועד מסעדה איטלקית ודיינר אמריקאי שמגיש המבורגרים ומילקשייקים מושחתים: חבל מודיעין הוא לא רק יעד יפהפה לטיולים, הוא גם אזור שאפשר למצוא בו אוכל טוב
לכתבה המלאה
"הייתי צריך להיות ליצן בשביל להביא קהל" (ynet - אוכל, 1.12.2017)
הוא התייתם מאמו כשהיה בן 26, בגיל 36 כבר סגר מסעדת שף מצליחה, והיום הוא ממש מבקש שלא תקראו לו שף אלא טבח: יהונתן בורוביץ' פתח מסעדה חדשה ברמת אביב ומסביר למה הוא לא רוצה שהפרה שהגיעה אליו לצלחת תסבול בדרך
לכתבה המלאה
בחנו את עצמכם: כמה אתם באמת יודעים על בוז'ולה? (ynet - אוכל, 16.11.2017)
לרגל הבוז'ולה שנחגג היום בכל רחבי העולם, רצינו לבדוק עד כמה אתם מבינים בכלל מה זה בעצם אומר. צאו לדרך
לכתבה המלאה
מוזיאון הוודקה הפולני ייפתח בקרוב בוורשה (ynet - אוכל, 13.11.2017)
מרימים לזוברובקה: בוורשה לא חסרים מוזיאונים, אבל תודו שהייתם שמחים לבקר באחד כזה - בלב העיר ייפתח באביב מוזיאון וודקה שיוקדש כולו למותגים המיוצרים בפולין. נשיא איגוד הוודקה הפולנית: "אנו הפולנים מאוד גאים בוודקה שלנו, היא הוודקה המקורית, הראשונה בעולם, ואנו גם מאמינים...
לכתבה המלאה
האינדיפנדנט הכריז על תל אביב כבירת הטבעונות של העולם (ynet - אוכל, 7.11.2017)
אחרי שתל אביב הוגדרה כ"מכה" של הטבעונות, הכתיר אתמול (ב') העיתון הבריטי אינדינפנדנט את תל אביב כעיר הבירה הטבעונית של העולם. איתן שוורץ, עיריית תל אביב-יפו: "לא רק איל שני שר שיר הלל לעגבניות הישראליות"
לכתבה המלאה
מסעדת המוציא של השף אבי לוי פותחת את החורף עם חמארות עולמיות (מסעדות - איטי, 4.11.2017)
השף  אבי לוי שהתפרסם לאחר הזכיה בתוכנית מאסטר שף מתחיל מסורת חדשה לרגל עונת החורף – ערבי קונספט סובבי עולם במסעדת המוציא בירושלים
לכתבה המלאה
מסעדת עראיס ממתחם שרונה מפעילה משלוחים בתל אביב (מסעדות - איטי, 4.11.2017)
מסעדת עראיס ממתחם שרונה החלה להפעיל במערך משלוחים בתל אביב
לכתבה המלאה
מסעדות טבעוניות שכדאי להכיר (ynet - אוכל, 1.11.2017)
יום הטבעונות הבינלאומי שנחגג היום הזכיר לנו שישראל היא למעשה גן עדן לטבעונים, ושיש לנו כאן הרבה יותר מסעדות כאלה מאשר בכל מדינה אחרת באירופה או במזרח התיכון. יצאנו למסע חיפוש בארץ אחר המקומות שלא מגישים בהם מוצרים מן החי
לכתבה המלאה
"לא הייתי מאמין שאתפרנס מלהיות ברמן" (ynet - אוכל, 31.10.2017)
מלח וחומץ בכל קוקטייל: הברמן והמיקסולוג האוסטרלי-ניו יורקי נארן יאנג הגיע לישראל לשקשק לכם קוקטיילים, וכנראה שעשיתם עליו רושם ממש טוב. יאנג: "אני רק יומיים בתל אביב וקשה לי ללכת לישון כי כל רגע אני מרגיש שאני מפסיד פה משהו"
לכתבה המלאה
מבול של ויסקי חדש (ynet - אוכל, 24.10.2017)
איך יודעים שהחורף הגיע? לא רק בגלל שמזיזים את מחוגי השעון שעה אחורה, אלא גם כי יבואני המשקאות ממטירים על קהל חובבי המשקאות הישראלי סוגים חדשים של ויסקי. המשקה, העשוי דגנים, מגיע מסקוטלנד, אירלנד, קנדה, ארצות הברית ויפן, בשלל צורות, ריחות וטעמים. הנה כמה מהם
לכתבה המלאה
הבוקרת שמטפלת בבשר שלכם (ynet - אוכל, 23.10.2017)
איילת גורדון היא בוקרת המגדלת בקר במרעה בצפון ומטפלת כיום בלמעלה ממאה ראשים על שטח של אלפי דונמים. "התוצרת הישראלית זה מה שמחזיק ומחזק אותנו בארץ, גם כלכלית וגם אידיאולוגית", אומרת. ויש גם מתכון לנתח מושלם של השף ירון קסטנבוים. צפו
לכתבה המלאה
נמסטה: מתכון הודי צמחוני (ynet - אוכל, 16.10.2017)
אחרי כל הבשר שזללנו בחודש האחרון, הגיע הזמן לקצת גיוון: מתכון צמחוני מהמטבח ההודי של תבשיל תרד עם גבינת פאניר שאפשר להכין בבית בקלות
לכתבה המלאה
ברבאטוב בהוד השרון - בר עם תפריט כריכים ומנות ראשונות (מסעדות - איטי, 12.10.2017)
בימים אלו משיק השף אוהד אמזלג בר חדש בהוד השרון – ברבאטוב בר ביתי פשוט בו מיישם אמזלג את כל הידע הרב שצבר במסעדות היוקרה אותן הוביל בעשור האחרון
לכתבה המלאה
רשת המסעדות ג'פניקה משיקה רול חדש בהשראת הסרט east side sushi (מסעדות - איטי, 29.9.2017)
רשת ג'פניקה מצרפת לתפריט המסעדה רול לטיני, המפגיש את המטבח הלטיני עם זה היפני. הרול החדש נוצר בהשראת east side sushi, סרטו עטור הפרסים של הבמאי והיוצר אנתוני לוצ'רו
לכתבה המלאה
מותג הברבן ויסקי ג'ים בים יגיע לישראל על ידי הכרם (יין ואלכוהול - איטי, 29.9.2017)
המותג ג'ים בים, הברבן וויסקי הנמכר ביותר בעולם, מצטרף לרשימת המותגים המובילים המיובאים בבלעדיות מרחבי הגלובוס על ידי הכרם 
לכתבה המלאה
דוקטור שקשוקה מבקר אצל "הזקנה" (ynet - אוכל, 17.9.2017)
בשיכון ותיק באשדוד פגש הדוקטור אישה אחת, המכונה "הזקנה", שמבשלת אוכל מרוקאי במטבח שדה מאולתר בגינה ציבורית. אז למה בסוף הוא לא הצליח לקום מהכיסא? צפו
לכתבה המלאה
יקב אמפורה יוצא עם שלושה יינות חדשים לראש השנה (יין ואלכוהול - איטי, 16.9.2017)
לקראת ראש השנה יוצא יקב אמפורה עם שלושה יינות חדשים: שני יינות אדומים ויין לבן 
לכתבה המלאה
שיבאס ריגאל אולטיס - ויסקי אולטרה פרימיום הראשון מסוגו כבלנדד מאלט (יין ואלכוהול - איטי, 16.9.2017)
שיבאס ריגאל, הוויסקי הסקוטי המדורג ראשון בעולם, משיק את שיבאס ריגאל אולטיס, וויסקי אולטרה פרימיום הראשון מסוגו כבלנדד מאלט
לכתבה המלאה
ארוחת סנדוויצ'ים במוצאי יום כיפור במלגו ומלבר (מסעדות - איטי, 11.9.2017)
זו השנה הרביעית ברציפות שמסעדת השף מלגו ומלבר תקיים ארוחת סנדוויצ'ים מושחתת לשבירת הצום בצאת יום כיפור במוצ"ש, 30 בספטמבר
לכתבה המלאה
בר יין ישראלי במלון דן אכדיה בהרצליה (יין ואלכוהול - איטי, 9.9.2017)
מלונות דן משיקה את בר היין השני של הרשת: במלון דן אכדיה על חוף ימה של הרצליה
לכתבה המלאה
ארוחה במחיר ארוחה עסקית במשך כל שעות היום (מסעדות - איטי, 9.9.2017)
חברת כרטיסי האשראי דיינרס יוצאת במהלך שיווקי אסטרטגי להגברת פעילות המותג בתחום המסעדות והקולינריה
לכתבה המלאה
ד"ר שקשוקה והבגט הלוהט (ynet - אוכל, 29.8.2017)
הדוקטור מגלה מעורב ירושלמי במרכז מסחרי אפרורי בבת ים, בשעה שהוא חוזר מביקור בקופת חולים, שבמהלכו התבקש להיות בצום. יאכל או לא יאכל? צפו
לכתבה המלאה
פיצה האט דאבל רינג - משפחתית עם טבעות מוצרלה בקצוות (מסעדות - איטי, 25.8.2017)
פיצה האט, רשת הפיצריות הגדולה בישראל, משיקה פיצה חדשה: פיצת דאבל רינג. מדובר בפיצה משפחתית בעלת קראסט כפול, ממולא במוצרלה
לכתבה המלאה
ויסקי יפני IWAI Tradition - חדש בישראל (יין ואלכוהול - איטי, 25.8.2017)
חטיבת האלכוהול של טמפו החלה לייבא לראשונה בישראל וויסקי יפני IWAI Tradition, וויסקי שיצרנו מעיד עליו כבעל ארומות עם ניחוחות של עוגיות חמאתיות ורמיזות של שוקולד חלב וטעמים של תבלינים מתוקים, קינמון ופירות כהים ביניהם שזיפים וצימוקים
לכתבה המלאה
כך תכינו תפוחי אדמה בסגנון גיאורגי (ynet - אוכל, 9.8.2017)
זעתר יבש, פפריקה מעושנת, תפוחי אדמה - ואתם כמעט שם: ננה שרייר מגישה מתכון מנצח וקל להכנה של תפוחי אדמה בתנור, כמו שהיא זוכרת מבית אבא
לכתבה המלאה
כשהחופש משתלט: מבלים עם הילדים בשוק (ynet - אוכל, 9.8.2017)
חודש אוגוסט מכביד עלינו לא רק עם חום לוהט ולחות גבוהה, אלא גם עם הצורך למצוא פעילויות לילדים שסיימו את הקייטנות. אז מה עושים עם הקטנים, איך מעסיקים אותם יום שלם ואיך עושים קניות בשקט? יצאנו לשוק
לכתבה המלאה
לפצח את התרנגולת: תכירו את מלך העופות (ynet - אוכל, 19.7.2017)
אחרי הקייטרינג המצליח ומסעדת 'קלרו', הגיע הזמן להוציא את העופות לעולם: קוקוריקו החדשה של השף רן שמואלי מציעה מפגש עסיסי עם עוף ללא עצמות. צפו
לכתבה המלאה
"יש משהו טהור בלחם" (ynet - אוכל, 5.7.2017)
מה הקשר בין אפייה לאדריכלות, מדוע לאדון שיפון קוראים כך ומה שמו האמיתי, ואיך מכינים לחם שיפון משובח וכמה שעות הוא צריך להיות בקירור? כל התשובות על אפייה מעולה ויש גם מתכון
לכתבה המלאה
"דלישס": כך תכינו לחם בירה (ynet - אוכל, 4.6.2017)
בלי שמרים, בלי התפחה ובלי כאב ראש: מתכון ללחם בירה וגבינה בצ'יק צ'ק
לכתבה המלאה
הדוקטור בדיאטה: במקום לאפה תאכלו פיתה (ynet - אוכל, 1.6.2017)
מה עושה דוקטור שקשוקה כשהוא רוצה להוריד במשקל? אוכל פיתה במקום לאפה - ויש לו גם טריקים נוספים: ביקור בשווארמה בנחלת יצחק
לכתבה המלאה
ד"ר שקשוקה מבקר בסביח של עובד בגבעתיים (ynet - אוכל, 21.5.2017)
שבוע אחרי שהפועל תל אביב ירדה ליגה, מבקר הדוקטור בסביח של עובד בגבעתיים, לומד מה זה 1:1 בדרבי ומכריז: "אכלתי את אחת הפיתות הכי טובות בחיים שלי"
לכתבה המלאה
יום בחיי בוקר ישראלי (ynet - אוכל, 27.4.2017)
ים גורן, תושב מבוא חמה הוא מגדל בקר בדרום רמת הגולן. "מאז שאני ילד אני מסתובב פה. הזיכרונות שיש לי זה בעלי חיים, הטבע, האדמה", הוא אומר. איך הוא מתכונן ליום העצמאות ואיך הוא אוהב את הבשר שלו? צפו
לכתבה המלאה
עראייס כשר לפסח (ynet - אוכל, 12.4.2017)
המנה שכבשה את תפריטי המסעדות בשנה האחרונה בגרסה הכשרה לפסח: עראייס - בשר טחון בתוך בצק מדומה העשוי מקמח מצה ומצות
לכתבה המלאה
ארוחה במתנה: כך תפתיעו את המארחים שלכם (ynet - אוכל, 28.3.2017)
שוב חג ושוב קניות, ומה עם המתנות? הנה הצעה למנה מושקעת שלא מצריכה הרבה עבודה ויש בה יותר מרעיון אחד למתנה שווה שהמארחים שלהם יאהבו לקבל
לכתבה המלאה
דוקטור שקשוקה מגיע אל הבוריק של נתניה (ynet - אוכל, 16.3.2017)
מה חיפש הדוקטור בשיכון סלע בנתניה, מה עושים כשהוא שוכח את הפלפל צ'ומה שלו באוטו ולאיזו עדה, לטעמו, יש את האוכל הכי טעים בעולם? צפו בדוקטור שקשוקה מבקר בבוריק של הרב אליהו
לכתבה המלאה
מוזס משיקה תפריט חדש עם 13 המבורגרים מיוחדים (מסעדות - איטי, 20.2.2017)
רשת המסעדות MOSES (מוזס) משיקה תפריט המאחד את מנות הזהב מכל השנים לצד קטגוריית THE BURGER MANIA: מבחר של 13 המבורגרים קלאסיים ומיוחדים
לכתבה המלאה
המבורגר עוף מצטרף לתפריט של רשת אגאדיר (מסעדות - איטי, 20.2.2017)
רשת אגאדיר משיקה מנות חדשות כהרחבה לתפריט הקיים, כאשר לצידן מוצע בכל אחד מסניפי הרשת תפריט קוקטיילים אלכוהוליים במחיר של 29 שקלים
לכתבה המלאה
"דלישס": סלט רוסי עם תפוחי אדמה ובצל (ynet - אוכל, 30.1.2017)
אתם לא חייבים להיות רוסים בשביל להכין סלט תפוחי אדמה מנצח: מתכון פשוט לסלט שיכול להיות תוספת מושלמת לארוחה קלה
לכתבה המלאה
בירה שוף תשווק בישראל על ידי חברת הכרם (יין ואלכוהול - איטי, 23.1.2017)
חברת הכרם משקאות חריפים בע"מ, יבואנית האלכוהול, היין והבירה, ממשיכה להרחיב את סל מוצריה ותפיץ בישראל את מותג הבירות הבלגי המוביל– בירת שוף, מבית דובל מורטגט. שוף הינה בירה בלגית המיוצרת בכפר אשוף שביערות הארדן
לכתבה המלאה
ברגר קינג פותחת שלושה סניפים חדשים (מסעדות - איטי, 23.1.2017)
ברגר קינג ישראל מודיעה על פתיחת 3 סניפים ברבעון הראשון של שנת 2017. יחד עם הסניפים החדשים הרשת תמנה 8 מסעדות. בקרוב הרשת תודיע על פתיחת מסעדות נוספות
לכתבה המלאה
מארז יין ליום האהבה מיקבי ברקן (יין ואלכוהול - איטי, 23.1.2017)
יקבי ברקן, מציג לרגל הוולנטיינ'ס דיי, מארז מסדרת סופרייר, יין הדגל של יקבי ברקן. המארז מכיל שני בקבוקי יין מסדרת הדגל סופרייר - קברנה סוביניון בציר 2012 ופטי ורדו, בציר 2010
לכתבה המלאה
"דלישס": כך תכינו המבורגר מגרה (ynet - אוכל, 5.1.2017)
מתים על המבורגר? כנסו למטבח ותכינו בעצמכם תוך פחות מחמש דקות: מתכון מהיר וקולע להמבורגר קלאסי
לכתבה המלאה
"דלישס": מתכון מהיר ללביבות תפוחי אדמה (ynet - אוכל, 26.12.2016)
המתכון הזה הוא הדבר הכי טוב שיקרה לכם בחנוכה הזה. ולמה? הוא פשוט, מהיר, קל, והכי חשוב - טעים בטירוף. המלצת המערכת: הכינו כמות כפולה, הלביבות האלה מתחסלות במהירות
לכתבה המלאה
הארוחה הגדולה: כך תבשלו לאירועים רבי משתתפים (ynet - אוכל, 26.12.2016)
איך מכינים ארוחה לעשרות אנשים ומצליחים להפתיע, כמה זמן מראש מתחילים להכין את הכל ואיך מתאימים את הבירה למנה? הצטרפנו לארוחת רבת משתתפים ועשינו חיים
לכתבה המלאה
"דלישס": מתכון למוקפץ חמוץ חריף (ynet - אוכל, 6.12.2016)
השף יהונתן בורוביץ' אסף את כל הירקות הכי בריאים וצבעוניים שמצא בשוק, והכין מהם מנה מנצחת של בקר מוקפץ בסגנון אסייתי. כך תעשו את זה בבית
לכתבה המלאה
"דלישס": סלט קפרזה קצת אחרת (ynet - אוכל, 27.11.2016)
שכחו כל מה שידעתם על סלט קפרזה והתחילו לגלגל: נכון שיש בו מוצרלה, בזיליקום ועגבניות, אבל בזה מסתכם כל הדמיון בינו לבין המקור - מתכון לסלט קפרזה מגולגל
לכתבה המלאה
"דלישס": סטייק רוקה עם טוויסט (ynet - אוכל, 20.11.2016)
בלי לטגן, בלי לצלות ובלי להזיע על המנגל - כל מה שאתם צריכים בשביל המתכון הזה זה צלחת לוהטת, קצב שיפרוס לכם נתחי בשר דקיקים ותיאבון בריא - כך תכינו סטייק עם עלי רוקט
לכתבה המלאה
הרבה יותר מסלט: פאטוש בפיתה (ynet - אוכל, 13.11.2016)
רוצים להרשים את האורחים במנה קלה וטעימה? כך תעשו סלט פאטוש בתוך פיתה קריספית אפויה - גם בריא, גם יפה והכי חשוב - טעים ומגרה
לכתבה המלאה
יקב היוצר - יקב חדש עם יינות שזכו בפרסים (יין ואלכוהול - איטי, 16.3.2016)
יינות חדשים של יקב חדש מבית יקבי ארזה יוצאים בימים אלה: "יקב היוצר", שהקמתו הסתיימה בימים אלו ממש כאגף נפרד בסמיכות ליקבי ארזה שנמצא בסמוך לירושלים
לכתבה המלאה
בירה קרומבאכר פילס מושקת בישראל (יין ואלכוהול - איטי, 18.6.2015)
בירה Krombacher pils -קרומבאכר פילס מושקת בישראל. מדובר בבירת פילסנר, הנחשבת לבירת הדגל של המבשלה
לכתבה המלאה
סדרת הוויסקי טומאטין מתרחבת עם סינגל מאלט 14 שנה פורט פיניש (יין ואלכוהול - איטי, 6.4.2015)
  החברה הסקוטית מרחיבה את סדרת הויסקי טומאטין ומשיקה סינגל מאלט 14 שנה פורט פיניש
לכתבה המלאה